Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων στον «ΛΑΜΙΑ FM-1»

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Δευ, 31/07/2023 - 00:00 έως 23:45

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ΛΑΜΙΑ FM-1» με τον Απόστολο Έλληνα και τη Βούλα Τσιαχρή ήταν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης, το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιουλίου 2023, όπου μίλησε για το ζήτημα της υδροδότησης στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, πέρα από το γενικότερο θέμα της ανομβρίας, το πρόβλημα του Αγίου Κωνσταντίνου έχει ακόμη μία παράμετρο. Την αυξομείωση της τάσης του ρεύματος, λόγω της υπερθέρμανσης του δικτύου ηλεκτροδότησης από τον παρατεταμένο καύσωνα και τις πυρκαγιές, σύμφωνα με ενημέρωση από την Προϊσταμένη Αρχή του ΔΕΔΔΗΕ.

Παράλληλα, ζήτησε την κατανόηση δημοτών και επισκεπτών και παρακάλεσε να μην προβαίνουν σε άσκοπη χρήση του νερού. «Έχουμε προβεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος για τη μεταφορά πόσιμου νερού παροδικά με πιστοποιημένη υδροφόρα», τόνισε κλείνοντας.

Πατήστε εδώ για να ακούσετε τη συνέντευξη.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr