Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Επικαιροποίηση Μητρώου Συλλόγων Δήμου Καμένων Βούρλων

Εικόνα site_admin

Share: 

Σάβ, 15/01/2022 - 18:15

Προκειμένου να προβούμε στην επικαιροποίηση του Μητρώου Συλλόγων Δήμου Καμένων Βούρλων (Πολιτιστικών, Αθλητικών, Επαγγελματικών), με όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως Δ/νση, τηλέφωνο επικοινωνίας και email , το οποίο θεωρούμε απαραίτητο για την άμεση επικοινωνία και ενημέρωση των συλλόγων από το Δήμο (προσκλήσεις, ενημερώσεις κ.λ.π.), παρακαλούμε όλους τους Συλλόγους του Δήμου μας, όπως έως 28 Φεβρουαρίου 2022 προβούν στη συμπλήρωση και κατάθεση του συνημμένου εντύπου Καταγραφής Στοιχείων Συλλόγων Δήμου Καμένων Βούρλων.

Η κατάθεση του εντύπου μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο εmail: lxondrodimou@mwlos.gr, ή ταχυδρομικά στη Δ/νση: Δήμος Καμένων Βούρλων Αγίου
Παντελεήμονος 8 35008 Καμένα Βούρλα, ή δια ζώσης στο πρωτόκολλο του Δήμου ή στα Δημοτικά Καταστήματα Μώλου και Αγίου Κων/νου.
Θεωρούμε απαραίτητη την αποστολή των ανωτέρω στοιχείων, για την επικαιροποίηση του Μητρώου ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωσή τους για διάφορα θέματα.

Σχετικά Αρχεία

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr