Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ενθουσίασαν το κοινό Θέμης Αδαμαντίδης και Λένα Αλκαίου

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Κυρ, 27/08/2023 - 00:00 έως 23:45

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μεγάλο μας λαϊκό ερμηνευτή, Στέλιο Καζαντζίδη, παρουσίασαν ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Λένα Αλκαίου, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο του Μουσικού Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Το κοινό που κατέκλυσε την πλατεία απόλαυσε μοναδικές ερμηνείες σε αλησμόνητα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, που αγαπήθηκαν φανατικά και τραγουδήθηκαν και τραγουδιούνται από γενιές και γενιές Ελλήνων, καθώς και προσωπικές επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης, βράβευσε την οικογένεια Βαγιαννίδη, τους Γιώργο και Αιμίλιο Βαγιαννίδη, για την πολύτιμη προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Γιώργος αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και ο Αιμίλιος στην Κ19 του «τριφυλλιού», και κατάγονται από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr