Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εικόνα site_admin

Share: 

Πέμ, 29/05/2014 - 13:00 έως Παρ, 30/05/2014 - 12:45

  Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις τελευταίες εβδομάδες και οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, είχαν ως αποτέλεσμα την υπερβολική ανάπτυξη των χόρτων σε όλη την έκταση του Δήμου μας .

 

  Το  Τμήμα  Περιβάλλοντος του δήμου μας , με δικά του μέσα μεριμνά για το κόψιμο των χόρτων σε όλους τους κοινόχρηστους  χώρους ,τόσο για λόγους ευπρεπισμού του αστικού περιβάλλοντος , τόσο και για την πρόληψη πυρκαγιών όσο και για την εξάλειψη ποικίλων άλλων κινδύνων.

 

  Επειδή ωστόσο , οι λόγοι αυτοί δεν συντρέχουν μόνο για τους δημοτικούς χώρους  αλλά και για τα οικόπεδα όλων των πολιτών, τους καλούμε να προβούν άμεσα στον καθαρισμό τους , ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος πυρκαγιάς που μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες , αλλά και για να μην μετατρέπονται οι χώροι αυτοί σε καταφύγια τρωκτικών και ερπετών κοντά σε κατοικίες .

 

  Επισημαίνεται ότι , η παράλειψη της υποχρέωσης καθαρισμού οικοπέδων που βρίσκονται μέσα σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες , συνεπάγεται  ποινικές κυρώσεις για τους ιδιοκτήτες τους , όπως και τον καταλογισμό της δαπάνης καθαρισμού τους.

 

  Ευελπιστούμε στην κατανόηση και την συνεργασία των δημοτών ώστε

να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon anakoinosi_gia_katharismo_oikopedon.doc26.5 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness