Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

«ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ… στα μεσαία» την Τετάρτη 2 Αυγούστου στα Καμένα Βούρλα!

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Παρ, 28/07/2023 - 00:00 έως 23:45

Τη νέα μουσικοθεατρική του παράσταση «ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ… στα μεσαία» παρουσιάζει ο Άκης Δαβανέλλος στο Μουσικό Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Καμένων Βούρλων, την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 στις 21:30 στο ξενοδοχείο «Γαλήνη» στα Καμένα Βούρλα.

Βρισκόμαστε στις 31/12/1979… Αλλαγή του χρόνου και της δεκαετίας. Στο ραδιοφωνικό «STUDIO-ΧΩΡΑ» η ραδιοφωνική παραγωγός ξεκινά την εβδομαδιαία εκπομπή της με τίτλο «ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ … στα μεσαία».

Η εκπομπή φιλοξενεί ζωντανά την οκταμελή ορχήστρα μας και η παραγωγός θα συνδυάσει κωμικά, τηλεοπτικά, κοινωνικά, πολιτικά κ.ά. γεγονότα της δεκαετίας 1970-1980 με τραγούδια που δεν ξέχασε ποτέ κανείς.

Είμαστε σίγουροι πως θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα και θα τα τραγουδήσετε μαζί μας. Ελάτε να αναπολήσουμε, να γελάσουμε, να δακρύσουμε, να ταξιδέψουμε… γιατί… στην Τέχνη και στο όνειρο όλα είναι δυνατά!

Ενδεικτικά τραγούδια: «Παραμυθάκι μου», «Χάντρα στο κομπολόι σου», «Παποράκι», «Παραπονεμένα λόγια», «Νύχτα στάσου», «Εγνατίας 406», «Στα χρόνια της υπομονής», «Τι γλυκό να σ’ αγαπούν» και πολλά αγαπημένα τραγούδια ακόμη.

Συμμετέχουν:

Αγραφιώτης Γρηγόρης – Μπάσο

Βορρίση Βάσια – Ηθοποιός

Δαβανέλλος Άκης – Κιθάρα

Καραγιώργος Δημήτρης – Κρουστά

Κατσίβελος Στέλιος – Μπουζούκι

Κελεπούρη Λεμονιά – Πιάνο / ακορντεόν

Κουβέλη Φαίδρα – Τραγούδι

Κουλός Ντίνος – Τραγούδι

Concept, κείμενα και επιμέλεια: Άκης Δαβανέλλος

Καλεσμένος μας ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr