Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ραντεβού του χρόνου, στο 3ο Valencia CF Academy South East Europe International Tournament έδωσαν οι μικροί μπαλαδόροι!

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Παρ, 21/04/2023 - 00:00 έως 23:45

Με τους αγώνες της τελικής κατάταξης και τις απονομές έπεσε η αυλαία του 2ου Valencia CF Academy South East Europe International Tournament, το οποίο για τέσσερις μέρες πρόσφερε θέαμα και ανέδειξε ποδοσφαιρικό ταλέντο μέσα από μια άρτια διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν 900 παιδιά έξι ηλικιακών κατηγοριών, ενώ έλαβαν χώρα 130 παιχνίδια σε έξι γήπεδα. Όλοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου, στο 3ο Valencia CF Academy South East Europe International Tournament!

Συνδιοργανωτές του τουρνουά ήταν ο Δήμος Καμένων Βούρλων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και η Valencia CF Academy Greece, τελούσε υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν το «Star Κεντρικής Ελλάδας».

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, δήλωσε σχετικά: «Φτάσαμε στη λήξη του διεθνούς τουρνουά ακαδημιών της Βαλένθια, που διοργανώθηκε τις τελευταίες μέρες με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή 900 παιδιών. Έγιναν 130 παιχνίδια από 60 ομάδες και για πρώτη φορά συμμετείχαν και ομάδες από το εξωτερικό. Το τουρνουά έγινε πλέον θεσμός για τον Δήμο μας και είναι πολλά τα οφέλη για όλους μας, όχι μόνο για τον Δήμο Καμένων Βούρλων, αλλά και για τη Στερεά Ελλάδα. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που ήταν συνδιοργανωτής, την ΕΠΣ Φθιώτιδας για την βοήθειά της, και το “Star Κεντρικής Ελλάδας” που ήταν χορηγός επικοινωνίας. Του χρόνου θα είμαστε πάλι εδώ για να υποδεχτούμε και πάλι τις ακαδημίες!» 

Απ’ την πλευρά του, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Κ17 και Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, κ. Χρήστος Τσουβαλής, τόνισε: «Θα ήθελα να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της άριστης διοργάνωσης και ιδιαίτερα στον Δήμο Καμένων Βούρλων, που η φιλοξενία του ήταν άριστη! Εύχομαι και στην πόλη μας, στη Λαμία, να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις, γιατί έχει ανάγκη τον αθλητικό τουρισμό».

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία μέρα των αγώνων και τις απονομές.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness