Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ολοκληρώθηκε το προπονητικό camp «1st High Level Tae Kwon Do Summer Camp 2022» στα Καμένα Βούρλα

Εικόνα sfetsasp
Τρί, 19/07/2022 - 00:00 έως 23:45

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στη λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων το πενθήμερο προπονητικό camp «1st High Level Tae Kwon Do Summer Camp 2022».

Το camp διεξήχθη στο ξενοδοχείο «Γαλήνη» και συγκέντρωσε Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς Πρωταθλητές τους αθλήματος, κατόπιν πρόσκλησης του Παναθλητικού Ομίλου Νέας Άμπλιανης με προπονητή τον Γιώργο Σταμέλο, ο οποίος είναι και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do.

Στο camp συγκεντρώθηκαν εθνικές ομάδες και αθλητές προκειμένου να προετοιμαστούν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σόφια. Μεταξύ των μεγάλων ονομάτων που φιλοξενήθηκαν στα Καμένα Βούρλα είναι αυτά των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, Mahama Cho, Paul Green και Jordyn Smith, καθώς επίσης και της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων της Τουρκίας.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο Σταμέλο, καθώς επίσης και τους Ολυμπιονίκες, τους Πρωταθλητές και τους προπονητές, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο προπονητικό camp που διεξήχθη στην πόλη των Καμένων Βούρλων. Φίλε Γιώργο, δίδαξες ήθος και αξιοπρέπεια».

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr