Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ολοκληρώθηκε το «FOOD FEST 2022» - Ραντεβού του χρόνου!

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Τρί, 19/07/2022 - 00:00 έως 23:45

Αυλαία έριξε το φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOOD FEST 2022», το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους κόσμου στη λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου 2022, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Καμένων Βούρλων και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Το φεστιβάλ έδωσε τη δυνατότητα στους εκθέτες – παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με το καταναλωτικό κοινό, το οποίο απόλαυσε ένα τριήμερο γεύσεων, εικόνων και αρωμάτων που ενεργοποίησε όλες τις αισθήσεις. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ευκαιρία να αναδειχθεί η μοναδικότητα και η ιδιαιτερότητα  των προϊόντων που παράγει η φθιωτική γη.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, ανέφερε για το τριήμερο φεστιβάλ: «Θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον συνδιοργανωτή μας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, τον Δήμο Μακρακώμης για τη βοήθειά του, τον Σύλλογο Γυναικών Καμένων Βούρλων και ειδικά την Μαρία Μπασάνου, το προσωπικό του Δήμου, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καμένων Βούρλων, τους Αντιδημάρχους και ειδικά τον Αντύπα Αντύπα, ο οποίος είχε την ιδέα γι’ αυτό το φεστιβάλ, τον Θύμιο και τον Γιώργο που μας ταξίδεψαν μουσικά το βράδυ του Σαββάτου, τον Φώτη και τον Κωνσταντίνο από την Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων που την Κυριακή μαγείρεψαν τοπικές νοστιμιές, τους εκθέτες – παραγωγούς και φυσικά τον κόσμο, ο οποίος επισκέφθηκε τα Καμένα Βούρλα και αγκάλιασε το γεγονός.

» Θέλουμε το φεστιβάλ αυτό να γίνει θεσμός γι’ αυτό και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου το καλοκαίρι, με περισσότερους εκθέτες και περισσότερες εκδηλώσεις και δρώμενα. Σας ευχαριστούμε που για τρεις μέρες τα Καμένα Βούρλα έγιναν το επίκεντρο ανάδειξης των προϊόντων της φθιωτικής γης!»

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr