Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Οι «ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ… στα μεσαία» ταξίδεψαν το κοινό στα Καμένα Βούρλα

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Πέμ, 03/08/2023 - 00:00 έως 23:45

Τη νέα μουσικοθεατρική του παράσταση «ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ… στα μεσαία» παρουσίασε ο Άκης Δαβανέλλος στο Μουσικό Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Καμένων Βούρλων, την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 το βράδυ, στην παραλία «Isabella» στα Καμένα Βούρλα.

Βρισκόμαστε στις 31/12/1979… Αλλαγή του χρόνου και της δεκαετίας. Στο ραδιοφωνικό «STUDIO-ΧΩΡΑ» η ραδιοφωνική παραγωγός ξεκινά την εβδομαδιαία εκπομπή της με τίτλο «ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ … στα μεσαία».

Η εκπομπή φιλοξενεί ζωντανά την οκταμελή ορχήστρα και η παραγωγός συνδυάζει κωμικά, τηλεοπτικά, κοινωνικά, πολιτικά κ.ά. γεγονότα της δεκαετίας 1970-1980 με τραγούδια που δεν ξέχασε ποτέ κανείς.

Γίναμε μια μεγάλη παρέα και τραγουδήσαμε όλοι μαζί αγαπημένα τραγούδια όπως «Παραμυθάκι μου», «Χάντρα στο κομπολόι σου», «Παποράκι», «Παραπονεμένα λόγια», «Νύχτα στάσου», «Εγνατίας 406», «Στα χρόνια της υπομονής», «Τι γλυκό να σ’ αγαπούν» και πολλά ακόμη.

Συμμετείχαν:

Αγραφιώτης Γρηγόρης – Μπάσο

Βορρίση Βάσια – Ηθοποιός

Δαβανέλλος Άκης – Κιθάρα

Καραγιώργος Δημήτρης – Κρουστά

Κατσίβελος Στέλιος – Μπουζούκι

Κελεπούρη Λεμονιά – Πιάνο / ακορντεόν

Κουβέλη Φαίδρα – Τραγούδι

Κουλός Ντίνος – Τραγούδι

Concept, κείμενα και επιμέλεια: Άκης Δαβανέλλος

Καλεσμένος ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας, Λεωνίδας Πενταλιός και Κωνσταντίνος Σκεπαρνάκος, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Καμένων Βούρλων και Κόμνηνας, κ.κ. Δημήτριος Καραμανώλης και Σταματία Μήτσου αντίστοιχα, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr