Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Μήνυμα Δημάρχου Καμένων Βούρλων για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Σάβ, 24/12/2022 - 00:00 έως 23:45

Αγαπητές/οί συνδημότισσες/ες, έφτασαν οι μέρες που οι Έλληνες γιορτάζουμε μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, τη γέννηση του Θεανθρώπου. Οι μέρες που πρωταγωνιστούν οι έννοιες της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της αισιοδοξίας, τις οποίες προσμένουμε πάντοτε με χαρά.

Σε λίγες μέρες αποχαιρετούμε μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες και προκλήσεις. Μια χρονιά που στο τέλος της μάς γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον, να ξεπερνούμε και τις δυσκολίες και τις προκλήσεις.

Και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε μόνο αν είμαστε ενωμένοι. Το έχουμε δείξει πως όταν γινόμαστε μια γροθιά το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο. Όταν συνεργαζόμαστε δείχνοντας αλληλοσεβασμό και με αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, η ψυχή μας γεμίζει ικανοποίηση.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με σεβασμό, αγάπη και αλληλεγγύη, με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία τόσο προσωπική, όσο και οικογενειακή! Η γέννηση του Χριστού να γεμίσει τις ψυχές όλων με φως, αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία!

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr