Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOOD FEST 2023» στα Καμένα Βούρλα!

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Δευ, 04/09/2023 - 00:00 έως 23:45

Το 2ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOOD FEST 2023» συνδιοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Καμένων Βούρλων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο κοινών δράσεων προβολής και προώθησης της ευρύτερης περιοχής για την ανάδειξη της τοπικής κουλτούρας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Για τρεις μέρες, από τις 1 έως τις 3 Σεπτεμβρίου, χιλιάδες επισκέπτες γνώρισαν τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας. Η τοπική παραγωγή και τα τοπικά προϊόντα ταυτίστηκαν με το μέρος παραγωγής και έγινε ευρύτερα γνωστός ο τόπος και ο τρόπος με τον οποίο παράγονται.

Το Σάββατο (2/9) το βράδυ οι Νίκος Μανέτας και Θάνος Φυσέκης διασκέδασαν μουσικά τους παρευρισκομένους, ενώ την Κυριακή (3/9) οι Φώτης Καίσαρης, Φρανκ Τσιλιπάνος και Στέλιος Βεζύρης μαγείρεψαν με τα δικά μας προϊόντα σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Εμποροβιοτεχνικό Σύλλογο Μακρακώμης και τον Δήμο Μακρακώμης για την πολύτιμη αρωγή τους στη διοργάνωση, τους επαγγελματίες που συμμετείχαν, καθώς και όλους εσάς που επισκεφθήκατε το «FOOD FEST 2023»!

Ραντεβού του χρόνου, στο «FOOD FEST 2024»!

* Οι φωτογραφίες είναι από το Σάββατο και την Κυριακή, 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2023 αντίστοιχα.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness