Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Με απόλυτη επιτυχία το 18ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στον Άγιο Κωνσταντίνο

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Κυρ, 09/07/2023 - 00:00 έως 23:45

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 18ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αγίου Κωνσταντίνου, που διοργάνωσε ο Μουσικός Όμιλος «Ορφέας» Αγίου Κωνσταντίνου, με τη στήριξη του Δήμου Καμένων Βούρλων, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 το βράδυ, στον προαύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Αντώνη Μπαλή.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν ακόμη ο Μουσικός Όμιλος Στυλίδας, η Δημοτική Χορωδία Αγιάς «Δημήτριος Τζιτζιλιέρης» και η Βολιώτικη Χορωδία και το κοινό απόλαυσε τραγούδια μεγάλων δημιουργών, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Νίκου Γκάτσου, του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μίμη Πλέσσα, του Βαγγέλη Παπαθανασίου κ.ά.

Στο τέλος, όλες οι χορωδίες μαζί τραγούδησαν με πολύ μεγάλη επιτυχία το «Πίστη και πόθος μας κρυφός» του Αντώνη Μπαλή από το έργο «13 τραγούδια μνήμης για τις Αλησμόνητες Πατρίδες».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ.κ. Συμεών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδος, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας και Νικόλαος Παπαγρηγορίου, και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου, κ. Κωνσταντίνος Μαύρος.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο κ. Γεώργιος Κοσματόπουλος, ενώ ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσικού Ομίλου «Ορφέας», κ. Ανέστης Ανεστόπουλος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr