Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Η μνήμη του Αγίου Επιφανίου Επισκόπου Κωνσταντίας της Κύπρου εορτάσθηκε στην Κόμνηνα

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Παρ, 12/05/2023 - 00:00 έως 23:45

Η μνήμη του Αγίου Επιφανίου Επισκόπου Κωνσταντίας της Κύπρου εορτάσθηκε με λαμπρότητα την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, στο ομώνυμο ιερό ησυχαστήριο που βρίσκεται στην Κόμνηνα του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Του Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε -με τη συμμετοχή πολλών ιερέων από τη Μητρόπολη Φθιώτιδας και από άλλες Μητροπόλεις- ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολβίας, κ.κ. Επιφάνιος, επί τη ονομαστική του εορτή, εφόσον είναι και ο κτήτωρ του κελιού.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η έλευση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ.κ. Συμεών, ο οποίος ευχήθηκε αδελφικώς στον εορτάζοντα Άγιο Ολβίας.

Το «παρών» στον Εσπερινό έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, η υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Ελένη Μακρή – Θεοδώρου, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας, Νικόλαος Μπατσογιάννης και Λεωνίδας Πενταλιός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος της Κοινότητας Κόμνηνας, κ. Σταματία Μήτσου, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, καθώς και πλήθος πιστών.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness