Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Καμένων Βούρλων

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Δευ, 11/09/2023 - 00:00 έως 23:45

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι και στα σχολεία του Δήμου Καμένων Βούρλων σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι μαθητές άφησαν πίσω τις καλοκαιρινές διακοπές, έχοντας… «φορτίσει» τις μπαταρίες τους, και συναντήθηκαν με τους φίλους και συμμαθητές τους στους χώρους που θα περάσουν μαζί τους επόμενους μήνες.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης, παραβρέθηκε στον αγιασμό του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου, όπου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Κωνσταντίνος, παρουσία και του Αντιδημάρχου, Νίκου Παπαγρηγορίου, και του Προέδρου της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου, Κώστα Μαύρου.

Έπειτα, μετέβη στο Γενικό Λύκειο Καμένων Βούρλων, όπου τον αγιασμό τέλεσε ο π. Δωρόθεος, παρουσία και του Αντιδημάρχου, Λεωνίδα Πενταλιού, του Περιφερειακού Συμβούλου, Ηλία Κυρμανίδη, και άλλων αυτοδιοικητικών.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness