Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ευχαριστήρια επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμένων Βούρλων «Νεανικός Παλμός» προς τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Παρ, 14/07/2023 - 00:00 έως 23:45

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννη Συκιώτη, απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμένων Βούρλων «Νεανικός Παλμός», την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη χορήγηση του πρώτου απινιδωτή.

Στην επιστολή του, ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμαρχο που παραβρέθηκε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που διεξήχθη στις 17 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμένων Βούρλων. «Το σημαντικότερο ωστόσο είναι πως υλοποιήσατε σε άμεσο χρόνο τη χορηγία σας και στις 3 Ιουλίου 2023 αποκτήσαμε τον πρώτο μας απινιδωτή», αναφέρει.

Στόχος του Συλλόγου είναι η μεθοδική εκπαίδευση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού κατοίκων στην παροχή πρώτων βοηθειών και η παράλληλη δημιουργία δικτύου απινιδωτών, τοποθετημένων σε πολλά σημεία του Δήμου. «Η επιτυχής υλοποίηση αυτού του προγράμματος αναμφίβολα απαιτεί και τη δική σας συμμετοχή, στην οποία και προσβλέπουμε και στη συνέχεια», προσθέτει ο Σύλλογος στην επιστολή του και καταλήγει λέγοντας: «Καθώς είστε ο καθ’ ύλην αρμόδιος, αλλά και με την επιστημονική σας ιδιότητα ως καρδιολόγος, ευελπιστούμε στην αρωγή σας ώστε η αλυσίδα επιβίωσης να μεγαλώσει σε όλον τον Δήμο Καμένων Βούρλων».

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr