Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Εξαιρετικό θέαμα στο 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου!

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Σάβ, 01/04/2023 - 00:00 έως 23:45

Εξαιρετικό θέαμα παρακολουθούν οι θεατές που γεμίζουν το Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κωνσταντίνου, όπου διεξάγεται από τον Παρασκευή (31/3) το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, με τη στήριξη του Δήμου Καμένων Βούρλων, και στο οποίο λαμβάνουν χώρα τα εξής αγωνίσματα: «Παλαίσματα», «Πολυδάμας», «Αγών Ημιεπαφής», «Κάτω Παγκράτιο», «Αγών Παγκρατίου», «Πυξ Λαξ» και «Πλήρης Αγών».

Σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου, αγωνίστηκαν οι εξής κατηγορίες:

• Έφηβοι – Νεανίδες, 15-17 ετών.

• Νέοι άνδρες – Νέες γυναίκες, 18-20 ετών, γεννηθέντες από 1/1-31/12 τα έτη 2003-2005.

• Άνδρες – Γυναίκες, 21 ετών και άνω.

Το «παρών» στη δεύτερη μέρα των αγώνων έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, κ. Ηλίας Σανίδας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, Τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

«Φιλοξενούμε το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στον Δήμο Καμένων Βούρλων και ειδικότερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κωνσταντίνου και, όπως βλέπετε και εσείς, έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Έχει μεγάλη συμμετοχή και πολλούς αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα. Ευελπιστούμε να το κάνουμε θεσμό και να διαδώσουμε και αυτό το άθλημα στον τόπο μας. Σ’ αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κώστα Σκεπαρνάκο, που είναι και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Παγκρατίου Αθλήματος και συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να έλθει αυτή η διοργάνωση στον τόπο μας. Μετά το Πάσχα έχουμε και το διεθνές Τουρνουά των ακαδημιών ποδοσφαίρου, με τη Βαλένθια, τη Σαουθάμπτον, τον Παναθηναϊκό κ.ά. ακαδημιών και όλα αυτά ενισχύουν οικονομικά την περιοχή μας. Και δεν είναι μόνο οικονομικό το όφελος, αλλά και τουριστικό. Ο Δήμος μας γίνεται έτσι γνωστός διεθνώς», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος, κ. Συκιώτης.

Αύριο, Κυριακή 2 Απριλίου, οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με τις εξής κατηγορίες:

• Νέοι άνδρες – Νέες γυναίκες, 18-20 ετών.

• Άνδρες – Γυναίκες, 21 ετών και άνω.

Δείτε φωτογραφίες από τη δεύτερη μέρα των αγώνων.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr