Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Δωρεά φορητού απινιδωτή και συσκευής τεχνητής αναπνοής στον Δήμο Καμένων Βούρλων από την IYFR

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Τρί, 19/07/2022 - 00:00 έως 23:45

Παραδόθηκαν στον Δήμο Καμένων Βούρλων ο σύγχρονος απινιδωτής, η βάση στην οποία τοποθετείται μαζί με συναγερμό και η συσκευή τεχνητής αναπνοής, τα οποία αποτελούν δωρεά του Ελληνικού Στόλου Αιγαίου, μέλους της Διεθνούς Ομάδας Συναδέλφωσης Ροταριανών Φίλων Σκαφών Αναψυχής (IYFR), που ανήκει στο Διεθνές Ρόταρυ, και θα τοποθετηθούν στην Παραλία Ασπρονερίου.

Την παράδοση πραγματοποίησε εκ μέρους του Ελληνικού Στόλου Αιγαίου της IYFR η κ. Κατερίνα Κοτσαλή – Παπαδημητρίου στον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννη Συκιώτη, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022.

Μέρος της δωρεάς της IYFR αποτελεί και η εκπαίδευση του προσωπικού που θα τα χειριστεί. Η επίσημη τελετή παράδοσης θα πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ τον Ελληνικό Στόλο Αιγαίου της International Yachting Fellowship of Rotarians για τη δωρεά του. Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικά είναι τα πρώτα λεπτά μετά την καρδιακή ανακοπή. Με την απινίδωση μπορεί να επανέλθει ο σφυγμός, ώστε ο ασθενής να προλάβει να μεταβεί στο νοσοκομείο. Έτσι, θα σωθούν ζωές συμπολιτών μας».

Απ’ την πλευρά της, η κ. Κοτσαλή – Παπαδημητρίου ανέφερε: «Ελπίζουμε ο απινιδωτής αυτός να είναι χρήσιμος και να σώσει ζωές στην παραλία του Ασπρονερίου Καμένων Βούρλων».

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness