Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Δήλωση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων για το Ράλλυ Ακρόπολις

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Τετ, 06/09/2023 - 00:00 έως 23:45

Με αφορμή τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Για μια ακόμη χρονιά η Στερεά Ελλάδα, η Φθιώτιδα, ο Δήμος Καμένων Βούρλων θα βρεθούν στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, φιλοξενώντας το Ράλλυ Ακρόπολις.

Το επονομαζόμενο και “Ράλλυ των Θεών” είναι μια διοργάνωση που προβάλλει την περιοχή μας, τη χώρα μας παγκοσμίως. Μια διοργάνωση που αποδεδειγμένα συνεισφέρει στην εθνική οικονομία και στις τοπικές κοινωνίες, μιας και μέσω της διεθνούς προβολής προσελκύονται επισκέπτες. Μια διοργάνωση που αναδεικνύει τον εθελοντισμό σε οργανωμένο πλαίσιο, δίνει έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ανεκτίμητη είναι και η αξία των δράσεων για την οδική ασφάλεια. Μια διοργάνωση που προβάλλεται σε πάνω από 150 χώρες και προσελκύει εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές.

Καλωσορίζουμε τους χιλιάδες επισκέπτες που και φέτος θα δουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου μας, του Δήμου Καμένων Βούρλων, της Φθιώτιδας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να φύγουν ξανά με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον αγώνα και τους διαβεβαιώνουμε ότι οι επιχειρήσεις του Δήμου μας είναι έτοιμες να τους προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες».

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness