Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΒΑ 25/02/2022

Εικόνα site_admin
Παρ, 25/02/2022 - 09:00

Ο Δήμος Λαμιέων ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους-εταίρους, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη υλοποίησης διανομών τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».
Τα σημεία και το πρόγραμμα διανομής για τον Δήμο Καμένων Βούρλων έχουν ως εξής:
Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, με 1ο σημείο διανομής το ΚΑΠΗ στο Μώλο και ώρες από 09:00 π.μ. έως 11:30 μ.μ. και 2ο σημείο διανομής το Κλειστό Γυμναστήριο στα Καμένα Βούρλα και ώρες από 12:30 μ.μ. έως 14:30 μ.μ.
Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι: Κρέας Χοιρινό & Βόειο,  Κοτόπουλο, Ελαιόλαδο, Ηλιέλαιο, Φακές, Φασόλια, Ρεβίθια, Ρύζι, Ζυμαρικά, Τραχανάς, Αλεύρι, Πατάτες, Φέτα, Αλάτι, Ζάχαρη, Μέλι, Πελτές, Μήλα, Χυμός Πορτοκάλι, Γάλα Εβαπορέ, Βρεφικά Είδη, Καθαριστικά Είδη και Είδη Περιποίησης .
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.
Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον Δικαιούχο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα μπορούν να παραληφθούν από 3ο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής ή εκδοθείσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση gov.gr
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι για λόγους Δημόσιας Υγείας και αποφυγής συνωστισμού, να προσέρχονται στον χώρο διανομής αποκλειστικά την ακριβή ώρα και μέρα που θα ειδοποιηθούν μέσω SMS καθώς και τηλεφωνικά στους αριθμούς τηλεφώνων που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ.
Επισημαίνεται ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ κατά την προσέλευσή και την παραμονή των ωφελούμενων στους χώρους της διανομής.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr