Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ανακοίνωση για το πρόβλημα στα δίκτυα ύδρευσης που υδροδοτούν την Παραλία Καινουρίου και Χρυσής Ακτής

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Τετ, 26/07/2023 - 00:00 έως 23:45

Σχετικά με το πρόβλημα στα δίκτυα ύδρευσης που υδροδοτούν την Παραλία Καινουρίου και Χρυσής Ακτής, ο Δήμος Καμένων Βούρλων γνωστοποιεί ότι από την πρώτη στιγμή οι αρμόδιες Υπηρεσίες του διαπίστωσαν πως πρόκειται για ένα αρκετά σύνθετο πρόβλημα και όχι τόσο σύνηθες.

Ακόμη και με τη συνδρομή της ΔΕΥΑ Λαμίας, με πολλές δοκιμές και παρεμβάσεις πέρυσι, η λειτουργία του δικτύου δεν αποκαταστάθηκε. Άμεσα και αφού απευθυνθήκαμε σε ειδικούς υδραυλικούς μηχανικούς, υποβλήθηκε φάκελος και ο Δήμος εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί, για να ανατεθεί η εκπόνηση μελέτης κατασκευής νέων δικτύων ύδρευσης (Α.Δ.Α: 62967ΛΗ-Γ5Β).

Επίσης, είχε υποβληθεί φάκελος στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για χρηματοδότηση της κατασκευής νέου δικτύου, αλλά λόγω εξάντλησης του πλαφόν που δικαιούταν ο Δήμος από το συγκεκριμένο Πρόγραμμα, δεν δύναται να επιτευχθεί η συγκεκριμένη ένταξη περιμένοντας νέα σχετική πρόσκληση.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr