Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ανάγκη αποφυγής άσκοπης κατανάλωσης νερού κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Πέμ, 20/07/2023 - 00:00 έως 23:45

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επάρκεια του νερού, ωστόσο η παρατεταμένη ανομβρία και οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών οδήγησαν στην υπερκατανάλωση νερού, με αποτέλεσμα τα αντλιοστάσια ύδρευσης του Δήμου να λειτουργούν σε 24ωρη σχεδόν βάση και να τίθενται εκτός λειτουργίας λόγω υπερθέρμανσης.

Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες να λάβετε υπόψη τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές για τις ημέρες του καύσωνα:

• Περιορίστε στο ελάχιστο τη χρήση του πόσιμου νερού.

• Αποφεύγετε το πλύσιμο εξωτερικών χώρων των κατοικιών με πόσιμο νερό, όπως αυλές, μπαλκόνια, κήπους, βεράντες, πεζοδρόμια κ.λπ. Το κατ’ ελάχιστο απαραίτητο πότισμα να γίνεται τις πρώτες πρωινές ή βραδινές ώρες.

• Επιλέγετε το χαμηλότερο επίπεδο κατανάλωσης νερού με τη χρήση πιστολών νερού ελεγχόμενης ροής και όχι με ελεύθερο λάστιχο.

Η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητη ώστε να αποφευχθούν διακοπές υδροδότησης και καταπόνηση του συστήματος.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness