Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Αφιέρωμα στο διεθνές τουρνουά ακαδημιών φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Βαλένθια!

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Πέμ, 04/05/2023 - 00:00 έως 23:45

Αφιέρωμα στο 2ο Valencia CF Academy South East Europe International Tournament, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Καμένων Βούρλων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και η Valencia CF Academy Greece υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, με χορηγό επικοινωνίας το «Star Κεντρικής Ελλάδας», από τις 18 έως 21 Απριλίου 2023, φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Βαλένθια!

Στο αφιέρωμα αναφέρονται λεπτομέρειες με φωτογραφίες για τη διοργάνωση που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και συγκεκριμένα ότι έλαβαν μέρος 1000 παίκτες, ηλικίας 8-18 ετών, από 62 ομάδες μεταξύ άλλων από την Αγγλία, τη Σερβία, τη Λιθουανία και την Ελλάδα.

«Σε 4 μέρες μέσα από 130 παιχνίδια σε έξι γήπεδα στα Καμένα Βούρλα περίπου 1000 παίκτες απόλαυσαν το ποδόσφαιρο και τη μεθοδολογία των ακαδημιών της Βαλένθια», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει: «Στόχος του τουρνουά ήταν να αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και σε επίπεδο συμμετοχής και ανάπτυξης νέων ποδοσφαιρικών ταλέντων. Ήταν επίσης ένα ποιοτικό βήμα για τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας».

Πατήστε εδώ για να δείτε το αφιέρωμα.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr