Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις υποδοχής της Φλόγας των Special Olympics-Κυριακή 12/6/2011

Εικόνα site_admin

Share: 

Ημερομηνία: 

Κυρ, 12/06/2011 - 10:00 έως Δευ, 13/06/2011 - 09:45

Διοργανωτής: 

Δήμος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου

Μία ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Ιουνίου στα Καμένα Βούρλα και στον Μώλο, πόλεις από τις οποίες περνούσε η Φλόγα των παγκόσμιων αγώνων Special Olympics.

    Η αποστολή που συνόδευε την Φλόγα αποτελούνταν από 46 άτομα διαφόρων εθνικοτήτων που έτρεξαν με την συνοδεία πολιτών. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον δήμαρχο κ. Τετριμίδα και μέλη της αποστολής. Ο δήμαρχος τόνισε την σημασία των αγώνων και το πνεύμα της ελπίδας και της αγάπης που τους διέπει ενώ πρόσφερε μεταξύ άλλων και καλάθι με τοπικά προϊόντα. 

   Την εκδήλωση πλαισίωσαν η χορωδία υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Μπαλή και το χορευτικό τμήμα του Ομίλου Παράδοσης Λαογραφίας. Ο κόσμος που βρέθηκε στην παραλία των Καμένων Βούρλων αλλά και λίγο αργότερα στην πλατεία του Μώλου ήταν πολύς και χειροκρότησε τα μέλη της αποστολής αλλά και τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις

   Οι αγώνες αρχίζουν σε δύο εβδομάδες. Από τις 20 ως τις 24 Ιουνίου θα φιλοξενηθούν στα Καμένα Βούρλα δύο αποστολές που θα προετοιμαστούν για τους αγώνες και θα γνωρίσουν την περιοχή μας και την φιλοξενία μας. Η Τοπική Επιτροπή Φιλοξενίας που έχει συσταθεί στον δήμο μας, οργάνωσε τις εκδηλώσεις υποδοχής της Φλόγας και στη συνέχεια θα οργανώσει την φιλοξενία των δύο αποστολών από την ήπειρο της Αμερικής, Σαιντ Κιτς Νέβις και Ονδούρας.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr