Δήμος

Γραφείο Δημάρχου

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε πληροφορίες και υλικό που αφορά στον Δήμαρχο Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου. Μπορείτε να δείτε το βιογραφικό του Δημάρχου, τα κείμενα των ομιλιών και των συνεντεύξεών του καθώς και αρχείο φωτογραφιών από εκδηλώσεις, συναντήσεις, επαφές κλπ.

Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα δελτία τύπου του Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου, όπως και τους διατελέσαντες Δημάρχους.

Αντιδήμαρχοι

Αρμοδιότητες Αντιδημάρχων Δήμου Καμένων Βούρλων.

Επιτροπές

Δημοτική επιτροπή: Από την αυτοδιοικητική περίοδο που άρχεται την 1η.1.2024, όπου στην κείμενη νομοθεσία γίνεται αναφορά ή παραπομπή στη οικονομική επιτροπή, την επιτροπή ποιότητας ζωής και την εκτελεστική επιτροπή των δήμων, καθώς και στις αρμοδιότητες αυτών, εφεξής νοείται η δημοτική επιτροπή, η οποία ασκεί τις αρμοδιότητες αυτές.

Δημοτικές Ενότητες

Μώλος, Καμμένα Βούρλα, Άγιος Κωνσταντίνος.

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Υπηρεσία/Τμήμα: Δήμαρχος, Τμήμα Γραφείου Δημάρχου, Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου, Γραφείο Τύπου, Γραφείο Ειδικών Συμβούλων και Συνεργατών, Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, Γραφείο Προγραμματισμού-Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Γραφείο Καταναλωτή,...

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr