Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Τεχνική Σύσκεψη για τον σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER

Εικόνα sfetsasp
Τετ, 02/11/2022 - 00:00 έως 23:45

Τεχνική Σύσκεψη για τον σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER για την Προγραμματική Περίοδο 2023-2027, καθώς και τη διαμόρφωση της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης στην περιοχή Παρέμβασης της Π.Ε. Φθιώτιδας και Π.Ε. Ευρυτανίας, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καμένων Βούρλων με την Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α., την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022.

Στη σύσκεψη, που έλαβε χώρα παρουσία του Δημάρχου, κ. Ιωάννη Συκιώτη, της Γ.Γ. κ. Βάνας Φύκα, της Τεχνικής Υπηρεσίας, του Γενικού Διευθυντή, κ. Λεωνίδα Ράπτη, και του Γεωργίου Κουκουφίκη, μέλους της Ο.Τ.Δ «Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α.», έγινε ενημέρωση για τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος CLLD/LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027.

Η συζήτηση είχε στόχο την προετοιμασία της πρότασης, καθώς και την επιλογή της περιοχής παρέμβασης στην οποία θα προκύψουν οι επιλέξιμες δράσεις.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr