Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ευχαριστήρια επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος προς τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Τετ, 12/04/2023 - 00:00 έως 23:45

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος, και το Δ.Σ. προς τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννη Συκιώτη, την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023, στον απόηχο της διοργάνωσης του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος.

Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Αγαπητέ κ. Συκιώτη,

Παρακαλούμε να δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, για την πραγματικά άριστη φιλοξενία που επιφυλάξατε εσείς προσωπικά, τα μέλη του Δήμου σας αλλά και όλοι όσοι εμπλέκονταν στη διοργάνωση 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου 2023.

Επίσης θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας συγχαρούμε για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση σας, υλική και ηθική, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να συνδιοργανώσουμε μια τέλεια αθλητική εκδήλωση, που θα είναι οδηγός για την Ομοσπονδία μας στο μέλλον.

Παρακαλούμε κ. Δήμαρχε να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες μας αλλά και τα συγχαρητήριά μας σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με την σημείωση ότι η Ομοσπονδία μας θα αισθάνεται υποχρεωμένη για όλα όσα προσφέρατε εσείς αλλά και όλος ο Οργανισμός που ηγείστε.

Ευχόμενοι να συνεργαστούμε και πάλι σε μια Διεθνή διοργάνωση, σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝ. Ν. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤ. ΕΜΜ. ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗΣ».

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon eyharistiria_epistoli_eopa.pdf1.03 MB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr