Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Εγκρίθηκε η αίτηση χρηματοδότησης για την κατασκευή νέων παροχών αποχέτευσης Μώλου του Δήμου Καμένων Βούρλων

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Παρ, 14/04/2023 - 00:00 έως 23:45

Εγκρίθηκε η αίτηση χρηματοδότησης για την κατασκευή νέων παροχών αποχέτευσης Μώλου του Δήμου Καμένων Βούρλων, προϋπολογισμού 530.000 ευρώ, η οποία κατατέθηκε στο Πρόγραμμα «Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ)», στον Άξονα Προτεραιότητας 1.4 «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας», της Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πυλώνας Ανάκαμψης «Πράσινη Μετάβαση», Άξονα Προτεραιότητας 1.4, «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας – Ελλάδα 2.0.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή όλων των εργασιών μαζί με την προμήθεια υλικών και εξοπλισμού για την πλήρη κατασκευή 1.000 παροχών σύνδεσης των ιδιοκτησιών με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στην Κοινότητα Μώλου, στην οποία υπάρχει κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο και στερούνταν παροχών, σύμφωνα με τους όρους και περιορισμούς του εγκεκριμένου Κανονισμού Λειτουργίας Αποχέτευσης.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, για τη συμβολή του στην έγκριση χρηματοδότησης σε ένα τόσο σημαντικό έργο για την περιοχή μας, το οποίο με τη σειρά του θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και τις περιβαλλοντικές συνθήκες του τόπου μας».

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness