Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Δεσμεύτηκαν 28 εκατ. ευρώ για τις απαλλοτριώσεις στην παράκαμψη του Αγίου Κωνσταντίνου

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Πέμ, 10/11/2022 - 00:00 έως 23:45

Ακόμη μία θετική εξέλιξη στο ζήτημα των απαλλοτριώσεων στην παράκαμψη του Αγίου Κωνσταντίνου ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2022 και δεσμεύονται 28.010.026,67 ευρώ, προκειμένου να καταβληθούν στους συμπολίτες μας, μετά από συνεργασία του Υπουργού με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Υπενθυμίζεται πως στις 19 Οκτωβρίου 2022 είχε ανακοινωθεί η ολοκλήρωση των σχετικών κτηματολογικών πινάκων.

«Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έγινε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να αντιμετωπιστεί ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί τους δημότες μας για 25 χρόνια. Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γιάννη Τσακίρη, και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων, κ. Δημήτρη Σκάλκο», δήλωσε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Γιάννης Συκιώτης μετά και την τελευταία εξέλιξη.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr