Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου Ιατρικές εξετάσεις Άγιος Κων.νος

Εικόνα site_admin

Share: 

Τρί, 28/07/2015 - 13:15

Στα πλαίσια της αναγκαιότητας  πρόληψης και της κοινωνικής αλληλεγγύης, κυρίως προς τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 ομάδα ιατρών όλων των ειδικοτήτων με επικεφαλής την ιατρό Κα Μαρία Μπέτση, θα πραγματοποιήσει ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Κων/νου.

Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον Πολιτιστικό Συλλόγο Λογγού «Ο ΠΛΑΤΩΝ» με την υποστήριξη του Δημάρχου Μώλου Αγ. Κωνσταντίνου κ. Γιάννη Συκιώτη.

Η ομάδα των ιατρών, θα χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Ιατρείου Αγ. Κωνσταντίνου στο οποίο θα πραγματοποιηθούν  εξετάσεις από τις 10 το πρωί, έως τις 2 το μεσημέρι.

Η επικεφαλής της ομάδας των ιατρών Κα Μαρία Μπέτση, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε ότι η υγεία αποτελεί πρώτο και θεμελιώδες δικαίωμα για κάθε άνθρωπο και υποχρέωση για τους υπηρέτες του Ιπποκράτη, τον όρκο του οποίου οφείλουν να τηρούν και να φυλάσσουν απαρέγκλιτα, «ιδίως στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα και ο λαός μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

                                                                        Καμένα Βούρλα, 28-7-2015

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon deltio_typoy_iatrikes_exetaseis_agios_kon.nos_.doc21.5 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr