Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Αναβαθμίζονται έξι ακόμη παιδικές χαρές του Δήμου Καμένων Βούρλων

Εικόνα sfetsasp
Παρ, 19/05/2023 - 00:00 έως 23:45

Στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» (Αρ. Απόφασης 263.1/2023) εντάχθηκε η Δράση «Αναβάθμιση έξι (6) παιδικών χαρών του Δήμου Καμένων Βούρλων», με ποσό χρηματοδότησης 160.000 ευρώ (ΑΔΑ: ΨΨΔΩ46Ψ844-Ρ5Κ).

Οι αναβαθμίσεις αφορούν σε παιδικές χαρές Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Μώλου και Αγίου Κωνσταντίνου.

Τα όργανα που θα τοποθετηθούν είναι κατάλληλα για ηλικίες 2-10 ετών, καλύπτουν δηλαδή μεγάλο ηλιακό φάσμα, καθώς επίσης ορισμένα εξ αυτών θα δύνανται να εξυπηρετήσουν και ΑμεΑ.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, δήλωσε σχετικά: «Οφείλω να ευχαριστήσω την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, κα Αικατερίνη Κοτάκου, καθώς και όλα τα στελέχη που την απαρτίζουν, για τη συμβολή τους στη βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να χαίρονται τις παιδικές χαρές με ασφάλεια. Πρόκειται για ένα έργο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών. Μέριμνά μας παραμένει η καλυτέρευση της καθημερινότητάς τους».

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr