Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Αλλάζουν όψη τα Καμένα Βούρλα με το έργο της αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Τετ, 05/04/2023 - 00:00 έως 23:45

Αλλάζουν όψη τα Καμένα Βούρλα με το έργο της αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας Κοινότητας Καμένων Βούρλων.

Το έργο αφορά εργασίες που πραγματοποιούνται σε οδούς εντός της Κοινότητας της Δημοτικής Ενότητας Καμένων Βούρλων, του Δήμου Καμένων Βούρλων, και βελτιώνουν την οδική ασφάλεια, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Στις εργασίες οδοποιίας περιλαμβάνονται εργασίες φρεζαρίσματος του κατεστραμμένου οδοστρώματος, συγκολλητική επάλειψη και τέλος ασφαλτόστρωση με ασφαλτοτάπητα κυκλοφορίας συμπυκνωμένου πάχους 5cm, η οποία διέπεται από τα οριζόμενα στην Π.Τ.Π. Α265.

Υπενθυμίζεται ότι με κοινή απόφαση των αναπληρωτών Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών ο Δήμος Καμένων Βούρλων έχει ενταχθεί στη Δράση 16631 «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας», και θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 2.800.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Η Πράξη αποτελείται από ένα κύριο υποέργο που αφορά σε δράσεις για τη βελτίωση στην ασφάλεια του οδικού δικτύου στον ευρύτερο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness