Συνεδριάσεις Συμβουλίων/Επιτροπών

Οικονομική Επιτροπή - Πρόσκληση - 30/11/2016

Εικόνα news_admin

Share: 

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 30 Νοέμβριος, 2016 - 12:30

Είδος Επιτροπής: 

Αριθμός Πρακτικού: 

13124

Κατηγορία Εγγράφου: 

Θέμα: Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης

 

Παρακαλείσθε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12.30 μ.μ., όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής),  για να συζητήσουμε και λάβουμε απόφαση στο παρακάτω μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση Αθανασίας Νάκου)
  2. Συγκρότηση  επιτροπής διενέργειας δημόσιων διαγωνισμών έργων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221, παρ.8 α) του Ν. 4412/2016, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον  συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, μόνο βάση τιμής και με  εκτιμώμενη αξία της σύμβασης των έργων που δεν υπερβαίνει το ποσό του 1.000.000,00 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.)
  3. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημόσιων διαγωνισμών μελετών και παροχής τεχνικών υπηρεσιών και λοιπών συναφών τεχνικών υπηρεσιών, από δύο Τεχνικούς Υπαλλήλους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 παρ. 9 α) και 9 γ) του Ν. 4412/2016, με το τρίτο μέλος οριζόμενο από το Τ.Ε.Ε.
  4. Έγκριση  τευχών διακήρυξης του έργου «Κατασκευή Φρεατίων Συστημάτων Υπογειοποίησης Κάδων Απορριμμάτων»
  5. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για το Δήμο Μώλου Αγίου Κων/νου και τα νομικά του πρόσωπα
  6. Έγκριση πρακτικού επιτροπής  εξέτασης ενστάσεων διαγωνισμού για την εκτέλεση υπηρεσιών με τίτλο «Λειτουργία και Συντήρησης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Καμένων Βούρλων»
  7. Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής  για επεκτάσεις, μετατοπίσεις Δημοτικού Φωτισμού Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου
  8. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων, αναμόρφωση και  τροποποίηση του  προϋπολογισμού,   του ετήσιου σχεδίου δράσης έτους  και  του τεχνικού προγράμματος οικονομικού  έτους 2016
  9. Ανάκληση της αριθμ. 21/450/2016 απόφασης  Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Ψήφιση πίστωσης για προμήθεια οικοδομικών υλικών Δ.Ε. Αγίου Κων/νου»
  10. Ανάκληση της αριθμ. 29/605/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής  με θέμα «Ψήφιση πίστωσης  για προμήθεια ανταλλακτικών  για αντλία σε αντλιοστάσιο λυμάτων»
  11. Ανάκληση της αριθμ. 27/549/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής  με θέμα «Ψήφιση πίστωσης  για τη δαπάνη προμήθειας ασύρματων συστημάτων τηλεχειρισμού αντλιοστασίων ΤΚ Μενδενίτσας και Κόμνηνας»
  12. Ανάκληση της αριθμ. 20/423/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής  με θέμα «Ψήφιση πίστωσης  για προμήθεια υποχλωριώδους νατρίου 12%»
  13. Ανάκληση της αριθμ. 2/33/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής  με θέμα «Ψήφιση πίστωσης  για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση  του δικτύου ηλεκτροφωτισμού Δ.Ε. Αγίου Κων/νου»
  14. Ανάκληση της αριθμ. 2/44/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής  με θέμα «Ψήφιση πίστωσης  για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση  του δικτύου ηλεκτροφωτισμού Δ.Ε. Καμένων Βούρλων»
  15. Ανάκληση της αριθμ. 2/43/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής  με θέμα «Ψήφιση πίστωσης  για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση  του δικτύου ηλεκτροφωτισμού Δ.Ε. Μώλου»
  16. Ανάκληση της αριθμ. 18/390/2016 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα  «Ψήφιση πίστωσης για την κατασκευή  φρεατίων συστημάτων υπογειοποίησης κάδων απορριμμάτων»
  17. Ανάκληση της αριθμ. 21/455/2016 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα  «Ψήφιση πίστωσης για προμήθεια λαμπτήρων υδραργύρου και κλειστού τύπου»
  18. Ανάκληση της αριθμ. 8/209/2016 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα  «Ψήφιση πίστωσης για εξόφληση ελέγχου ΚΤΕΟ οχημάτων του Δήμου»
  19. Ανάκληση της αριθμ. 25/521/2016 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα  «Ψήφιση πίστωσης για έκδοση οικοδομικής  άδειας Δημοτικού Νεκροταφείου Αγίου Κων/νου»
  20. Ανατροπή Κ.Α.
  21. Ψήφιση πίστωσης για την επισκευή αντλιοστασίων ΒΙΟ.ΚΑ.
  22. Ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια οικοδομικών υλικών Δ.Ε. Αγίου Κων/νου
  23. Ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών για αντλία σε αντλιοστάσιο λυμάτων
  24. Ψήφιση πίστωσης για τη δαπάνη προμήθειας ασύρματων συστημάτων τηλεχειρισμού αντλιοστασίων ΤΚ Μενδενίτσας και Κόμνηνας
  25. Ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια  υποχλωριώδους νατρίου
  26. Ψήφιση πίστωσης για την  προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού ΔΕ Μώλου
  27. Ψήφιση πίστωσης για την  προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού ΔΕ Καμένων Βούρλων
  28. Ψήφιση πίστωσης για την  προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού ΔΕ Αγίου Κων/νου
  29. Ψήφιση πίστωσης για κατασκευή  φρεατίων συστημάτων υπογειοποίησης κάδων απορριμμάτων
  30. Ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια λαμπτήρων υδραργύρου κλειστού τύπου
  31. Ψήφιση πίστωσης για  τη δημοσίευση της διακήρυξης ΣΟΧ 1/2016 για πρόσληψη προσωπικού, στο Λαμιακό Τύπο
  32. Ψήφιση πίστωσης για  τη δημοσίευση της διακήρυξης ΣΟΧ 1/2016 για πρόσληψη προσωπικού
  33. Ψήφιση πίστωσης  για αμοιβή δικηγόρου για αίτηση αναστολής – συζήτηση προσωρινής διαταγής κατά επιβληθείσας κατάσχεσης εις χείρας τρίτου (Παπαλάμπρου)
  34. Ψήφιση πίστωσης για την επισκευή έκτακτης βλάβης αγωγού λυμάτων και κεντρικού αντλιοστασίου Καμένων Βούρλων
  35. Ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια  ανταλλακτικών μηχανημάτων , τσάπες – αποφρακτικό Υπηρεσιών Ύδρευσης Άρδευσης Αποχέτευσης
  36. Ψήφιση πίστωσης για τη συντήρηση και επισκευή  μηχανημάτων υπηρεσιών Ύδρευσης Άρδευσης Αποχέτευσης
  37. Ψήφιση πίστωσης για σύνταξη υγειονομικής έκθεσης για αναγνώριση ιαματικής πηγής
  38. Ψήφιση πίστωσης  για οδοιπορικά έξοδα και αποζημίωση μετακινούμενων υπαλλήλων
  39. Ψήφιση πίστωσης  για την εξόφληση 2ου λογαριασμού  του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Αγίου Κων/νου Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου»
  40. Ψήφιση πίστωσης  για την προμήθεια  ανταλλακτικών  μηχανημάτων, φορτωτής, γκρέητερ Τεχνικών Έργων
  41. Ψήφιση πίστωσης για συντήρηση και επισκευή  μηχανημάτων Τεχνικών Έργων

 

Ο Πρόεδρος

 

 

 

      Συκιώτης Ιωάννης

 

Πίνακας Αποδεκτών                                                                

  • Μπεζάτη Ευφροσύνη
  • Πλατανιάς Ιωάννης
  • Χρήστου Αικατερίνη
  • Καραμανώλης Αθανάσιος
  • Φακίρης Ταξιάρχης
  • Τρίγκας Βασίλειος

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr