Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Αλλαγή ονομασίας του Δήμου

Εικόνα site_admin

Share: 

Τρί, 31/07/2018 - 19:00 έως Τετ, 01/08/2018 - 18:45

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο εκφράσθηκε ομόφωνα η συμπαράσταση του Δήμου προς τους πληγέντες της καταστρεπτικής φωτιάς στην Ανατολική Αττική. Σε αυτό το πλαίσιο η ευχάριστη είδηση της αλλαγής ονομασίας του Δήμου βρέθηκε σε δεύτερο πλάνο.

Με την δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 133Α /19-7-2018) «οι λέξεις Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου» αντικαθίστανται από τις λέξεις «Δήμος Καμένων Βούρλων (ν.4555/2018, άρθρο 221 παρ. 4).

Ένα καθολικό, διαχρονικό αίτημα των δημοτών και της παρούσας Δημοτικής Αρχής, ικανοποιήθηκε. Οι προσπάθειες άρχισαν μετά την 1/1/2015 στις 11/1/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μια τριετής προσπάθεια με συχνές επαφές προς το αρμόδιο υπουργείο έληξαν  θετικά, παρόλη τη γραφειοκρατία.

Η πρόκληση μπροστά μας καταρχάς είναι να αναπτύξουμε την δυναμική του ονόματος και να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος στην αναγνωρισιμότητα του Δήμου. Όπως είναι γνωστό η ονομασία είναι το σήμα κατατεθέν του τόπου και πρέπει να λειτουργεί συμπληρωματικά και προσθετικά με τις τουριστικές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες και πρόκειται να αναπτυχθούν.

Για το πώς θα εκμεταλλευτούμε το γεγονός της μετονομασίας, εργαζόμαστε αλλά συνάμα είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις των συμπολιτών μας, τόσο ως ατόμων όσο και ως θεσμικών φορέων.

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο deltio_typoy_allagi_onomatos.docx25.96 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness