Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Άφιξη Φλόγας Special Olympics

Εικόνα site_admin

Share: 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

     Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011 στις 10 το πρωί θα αφιχθεί στα Καμένα Βούρλα η Φλόγα των Special Olympics. Θα φτάσει στον ανατολικό κόμβο και με τη συνοδεία αθλητών και παιδιών  του Δημοτικού Σχολείου Καμένων Βούρλων θα έρθει στον χώρο της παραλίας στο Τουριστικό Περίπτερο όπου θα υπάρξει υποδοχή από τον Δήμαρχο και τους φορείς της λουτρόπολης.

    Μετά τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες, η χορωδία υπό την διεύθυνση του κ. Μπαλή και το χορευτικό του Όμιλου Παράδοσης Λαογραφίας θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα 30 λεπτών προς τιμήν της αποστολής που συνοδεύει την Φλόγα των αγώνων.

   Η Λαμπαδηδρομία θα συνεχίσει ως το τέλος της παραλίας και μετά οδικώς η Φλόγα θα μεταφερθεί στον Μώλο. Εκεί στην κορυφή της πλατείας θα γίνει λαμπαδηδρομία ως το κέντρο της πλατείας. Θα ακολουθήσει σύντομη υποδοχή και στη συνέχεια θα οδηγηθεί η Φλόγα των Special Olympics στις Θερμοπύλες.  

   Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι ο Δήμος θα φιλοξενήσει αθλητές των αγώνων από τις 20 ως τις 24 Ιουνίου. Συγκεκριμένα θα φιλοξενηθούν οι αποστολές της Λιθουανίας και του Σαλβαδόρ. Για το πρόγραμμα φιλοξενίας θα υπάρξει νέο αναλυτικό δελτίο τύπου.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon ΤΥΠΟΥ ΦΛΟΓΑ.doc26 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness